کابینت ام دی اف بهتره یا فلزی ، شاید این سوال، یکی از مهمترین سوالاتی باشد که افراد قبل از خرید کابینت برای منزل یا محل کار خود به دنبال یافتن پاسخ آن هستند. در این مقاله از وبلاگ معماری آترینا قصد داریم تا با مقایسه کامل مزایا و معایب کابینت های ام دی اف و فلزی، به این سوال مهم شما قبل از خرید کابینت پاسخ دهیم، پس با ما تا انتها همراه باشید.
جهت مشاوره رایگان و دریافت قیمت روز کابینت ام دی اف تماس بگیرید.
تماسدر حال حاضر و در میان عموم مردم کابینت ام دی اف به دلیل برخورداری از ظاهری زیبا و کیفیتی بی نظیر از محبوبیت بالاتری برخوردار است، اما با این حال کابینت های فلزی نیز طرفداران خاص خود را دارند. برای این که به این موضوع پی ببریم که کابینت ام دی اف بهتره یا فلزی ، در ابتدا به بررسی مزایا و معایب کابینت های فلزی می پردازیم و در ادامه نیز ویژگی های کابینت ام دی اف را مورد بررسی قرار خواهیم داد.
مهمترین مزایای کابینت های فلزی به شرح زیر است:
یکی از مزایای مهم کابینت های فلزی، داشتن قیمت مناسب و کاملا اقتصادی است. از این رو آن دسته از افرادی که به دنبال خرید کابینتی ارزان قیمت برای منزل خود هستند، کابینت فلزی می تواند گزینه ای ایده آل برایشان باشد.
کابینت های فلزی از قابلیت شستشو برخوردار هستند. شما می توانید به آسانی با یک دستمال مرطوب، سطح کابینت های فلزی را از گرد و غبار و حتی چربی پاک نمایید.
در کنار این مزایا، کابینت های فلزی معایبی دارند که که از جمله این معایب می توان به موارد زیر اشاره کرد:
ایراد بزرگ کابینت های فلزی این است که نمی توانند در برابر رطوبت، مقاومت بالایی از خود نشان دهند. این جنس از کابینت ها، زمانی که در محیط مرطوبی قرار می گیرند، به راحتی دچار پوسیدگی، زنگ زدگی و ریزش رنگ می شوند، به همین علت پس از مدتی باید بخش زنگ زده را تراشید و یا این که آن را کاملا رنگ آمیزی نمود. کابینت های فلزی علاوه بر قابلیت زنگ زدگی بالایی که دارند، در برابر ضربات وارده شده احتمالی به آسانی دچار خراشیدگی و یا تو رفتگی نیز می شوند.
یکی دیگر از معایب کابینت های فلزی، صدای آزار دهنده درب های آن می باشد. باز و بسته نمودن درب های فلزی کابینت بعد از گذر اندک زمانی از عمر کابینت، با سر و صدای زیاد و آزار دهنده ای همراه خواهد بود.
کابینت های فلزی علاوه بر معایب ذکر شده، به دلیل لبه های تیز و برنده ای که دارند نیز می توانند خطر آفرین شده و باعث بروز مشکلاتی نیز بشوند.
ام دی اف (MDF) که مخفف عبارت انگلیسی Medium Density Fibreboard است، به معنای تخته فیبر با چگالی متوسط می باشد. ام دی اف در حال حاضر یکی از پرمصرف ترین مواد در ساخت کابینت می باشد و دلیل این امر، ظاهر زیبا، قیمت مناسب و ماندگاری بالای کابینت های ام دی اف نسبت به کابینت های فلزی است. برای اینکه بهتر متوجه شوید که کابینت ام دی اف بهتره یا فلزی ، در ادامه به بررسی ویژگی های کابینت ام دی اف خواهیم پرداخت.
مهمترین مزایای کابینت های ام دی اف به شرح زیر می باشد:
یکی از مهمترین مزایای کابینت ام دی اف، تنوع بالای طرح و رنگ در این نوع کابینت هاست. همین امر موجب شده تا دایره انتخاب افراد وسیع تر شده و هر فردی با هر سلیقه ای بتواند به آسانی کابینت مد نظر خود را با رنگ و طرح دلخواهش انتخاب نماید.
ام دی اف از دوام و مقاومت بالایی در برابر ضربه و وزن برخوردار است و کمتر در برابر فشار خم می گردد. از این رو کابینت های ام دی اف طول عمر خوبی دارند و سال ها می توان از آنها استفاده کرد.
یکی از عمده دلایلی که موجب شده تا کابینت های ام دی اف جایگاه خوبی در بازار پیدا کنند، برخورداری از ظاهری زیبا و خاص می باشد. ام دی اف به دلیل استفاده ار روکش اکریلیک، های گلاس، لمینت، ملامینه و پی وی سی، از ظاهری درخشان، صیقلی و صاف برخوردار است که این امر جذابیت و زیبایی آن را چند برابر نموده است.
از دیگر مزایایی که برای کابینت های ام دی اف می توان برشمرد، سهولت در نظافت و تمیز کردن این نوع کابینت هاست. به دلیل روکشی که ام دی اف دارد، می توان این کابینت ها را به راحتی با استفاده از پارچه ای نرم و مرطوب تمیز و لکه های روی آن را از بین برد.
در کنار این مزایا، کابینت های ام دی اف معایبی نیز دارند که که از جمله این معایب می توان به موارد زیر اشاره کرد:
یکی از عمده مشکلات ام دی اف، حساسیت به حرارت است. چنانچه کابینت ام دی اف در معرض منبع حرارتی مانند اجاق گاز به طور مداوم قرار بگیرد، ممکن است روکش رویی آن حالتی برجسته و لایه لایه پیدا کند و رنگ آن نیز دچار ریزش شود. همچنین کابینت های ام دی اف نباید برای مدت طولانی در معرض آب و رطوبت قرار بگیرند زیرا ممکن است که صفحات آن باد کند.
از دیگر عیوب ام دی اف این است که به هنگام نظافت و تمیز نمودن سطح کابینت، نمی توان از مواد شوینده و شیمیایی قوی استفاده کرد، چرا که ممکن است این مواد شیمیایی قوی، به رنگ آن آسیب وارد کند.
احتمالا بعد از خواندن این مقاله، پاسخ این سوال که کابینت ام دی اف بهتره یا فلزی را دریافت کرده اید و تصمیم گیری برای شما جهت خرید کابینت آسان شده است. کابینت های ام دی اف در قیاس با کابینت های فلزی، با دوام تر، زیباتر، مدرن تر و شیک تر هستند و جلوه بصری فوق العاده ای به محیط آشپزخانه شما می بخشند. حال که پاسخ این سوال خود را دریافت کردید، با خیال آسوده می توانید جهت خرید کابینت ام دی اف دلخواه خود اقدام نمایید.
جهت مشاوره رایگان و دریافت قیمت روز کابینت ام دی اف تماس بگیرید.
تماس