معماری آترینا

آدرس:

تهران، تهرانپارس، خیابان اتحاد

تلفن:

پارتیشن دو جداره چیست و چه مزایا، معایب و کاربردی دارد؟

پارتیشن دو جداره چیست و چه مزایا، معایب و کاربردی دارد؟

پارتیشن دو جداره اداری و خانگی، به عنوان یک انقلاب نوین در صنعت دکوراسیون و حوزه تفکیک فضا شناخته می‌شود. این جداکننده به علت دارا بودن دو لایه متریال، در برابر حرارت و صدا عایق بوده و به همین خاطر اغلب اماکن تجاری جهت تقسیم بندی فضا و ایجاد حریم خصوصی برای کارمندان خود، این مدل را برمی‌گزینند. برای ساخت پارتیشن دوجداره از متریال‌های مختلفی استفاده می‌شود که در این میان، ام دی اف نسبت به سایر مدل‌ها رایج‌تر است. اگر نمی‌دانید پارتیشن دو جداره چیست و اطلاعات کاملی در این باره ندارید، پیشنهاد می‌کنیم تا پایان با ما همراه ما باشید، تا نکات مهمی را پیرامون ماهیت و کاربرد این نوع پارتیشن خدمت شما عزیزان ارائه نماییم.

جهت مشاوره رایگان و دریافت قیمت پارتیشن تماس بگیرید.

تماس

پارتیشن دو جداره چیست؟

همانطور که چندی پیش بدان اشاره کردیم، پارتیشن دوجداره نوعی جداکننده فضا است که برخلاف مدل تک جداره، دارای دو لایه متریال در موازات هم بوده و از مواد مختلفی در ساخت آن بهره‌گیری می‌شود. حتی گاهی برای افزایش زیبایی کار و کیفیت آن، دو یا چند متریال به صورت ترکیبی مورد استفاده قرار می‌گیرد. به‌طور مثال استفاده همزمان از شیشه و آلومینیوم در ساخت پارتیشن دوجداره فلزی بسیار رایج است. البته ناگفته نماند که پارتیشن دوجداره ام دی اف بیشترین فروش و تقاضا را داشته و اغلب مشتریان این متریال را برای سفارشات خود برمی‌گزینند.

شاید تصور شما این باشد که پارتیشن دوجداره صرفا در محیط‌های اداری مورد استفاده قرار می‌گیرد، اما این باور کاملا اشتباه بوده و جداکننده مذکور، به دلیل عایق صدا بودن، یک گزینه عالی برای ساخت اتاق کار و مطالعه در گوشه‌ای از اتاق خواب خواهد بود. پس بهتر است از ویژگی‌های مثبت این محصول کاربردی تا حد امکان بهره برده و زندگی را برای خود زیباتر سازیم.

بهترین جنس پارتیشن‌‌‌ دو جداره

به طور کلی پارتیشن‌های دوجداره از هر متریالی که ساخته شوند، مزایا و گاها معایب خاص خود را خواهند داشت، اما در این میان برخی وجود دارند که نسبت به سایر مواد اولیه، ماندگاری بیشتری داشته و از قیمت مناسبی هم برخوردارند. یک نمونه از این قبیل متریال‌ها، ام دی اف است که تنوع طرح و رنگ بالایی داشته و به خوبی پاسخگوی هر نوع نیاز و سلیقه‌ای می‌باشد.

حال اگر برایتان سوال است که مهم‌ترین دلیل محبوبیت ام دی اف در صنعت پارتیشن‌‌‌ دو جداره چیست؟ باید بگوییم که این متریال نسبت به سایر مواد اولیه جداکننده‌ها، قیمت بسیار مناسبی داشته و از کیفیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است. فلذا اکثر خریداران، پارتیشن دوجداره ام دی اف را به سایر مدل‌ها ترجیح داده و سبک دکوراسیون محل کار و منزل خود را با این محصول زیباتر می‌سازند.

کاربردهای پارتیشن دو جداره

یک روش ساده و کاربردی به منظور تفکیک بخش‌های مختلف و ساخت چند محیط جداگانه از یک فضای واحد، پارتیشن بندی می‌باشد. به همین خاطر مهم‌ترین کاربرد پارتیشن‌ها (در هر نوعی که باشند)؛ تفکیک و جداسازی فضا است. به طور مثال ممکن است در منزل شما یک اتاق با متراژ نسبتا بالا و جادار وجود داشته باشد؛ اما در مقابل اتاقی برای مطالعه، کار یا تفریح نداشته باشید. در اینصورت، خیلی راحت می‌توانید به کمک پارتیشن، قسمتی از اتاق خود را جداسازی کرده و یک فضای اختصاصی برای انجام سایر فعالیت‌های روزمره نظیر کار، مطالعه و… داشته باشید.

حتی گاها شاهد این معضل هستیم که متراژ منزل نسبتا کم است و در چنین حالتی، دیوارهای سنتی و بتنی با ضخامت بالایی که دارند، بخش قابل توجهی از فضا را اشغال کرده‌اند. در این صورت می‌توان با حذف برخی دیوارهای غیر ضروری و جایگزین کردن آن با پارتیشن، تا حد امکان فضا را بهینه‌سازی نمود.

ضمنا یکی دیگر از کاربردهای اساسی پارتیشن، جداسازی ورودی منزل از پذیرایی یا تفکیک آشپزخانه و پذیرایی از یکدیگر می‌باشد. این محصول علاوه بر اینکه سبب صرفه‌جویی در هزینه‌های شما جهت جداسازی بخش‌های مختلف فضا می‌شود، تاثیر بسزایی بر زیباسازی فضای داخلی خواهد داشت.

مزایای پارتیشن دو جداره

تا اینجای کار با انواع کاربردهای این محصول آشنا شدیم و دانستیم که پارتیشن‌های دوجداره نقش بزرگی در تفکیک فضاها و زیباسازی فضای داخلی ایفا می‌کنند. همچنین ویژگی‌هایی دارند که سبب شده از محبوبیت بالایی در بین متقاضیان برخوردار باشند. در کنار تمام مزایا و خصوصیات مثبتی که تا الان بیا شده، قصد داریم در ادامه به چند مورد دیگر هم اشاره کنیم:

1- امکان توسعه و گسترش

برای توسعه عرضی دیوارهای بتنی نیاز است تا بخشی از دیوار قبلی تخریب شده و بخش جدید، بدان متصل شود. این کار نیازمند صرف زمان قابل توجه و هزینه متناسب با آن خواهد بود؛ اما برای توسعه پارتیشن، تنها کافیست پانل‌های جدید را به آن بیفزاییم.

2- انعطاف پذیری و طرح پذیری

بسیاری از پارتیشن‌های دوجداره نظیر مدل ام دی اف، انعطاف پذیر بوده و قابلیت طرح پذیری بالایی دارند. فلذا شما به راحتی می‌توانید هر زمان که خواستید آن را جابه‌جا کرده یا توسعه دهید. هم‌چنین هنگام نصب، از انواع یراق آلات تزئینی برای زیباسازی بیشتر استفاده نمایید.

مزایای پارتیشن دوجداره

 معایب پارتیشن دو جداره

به طور کلی پارتیشن‌ها نسبت به سایر جداکننده‌ها مزایای بیشتری داشته و همین مسئله موجب برتری آن شده است. با این وجود هیچ چیز در این دنیا بی عیب و نقص نبوده و پارتیشن‌ها نیز از این قاعده مستثنی نیستند. به‌خصوص اگر درست و اصولی نصب نشود، احتمال اینکه تاثیرات و نتایج معکوس به دنبال داشته باشد، وجود خواهد داشت. فلذا توصیه ما در وهله اول به شما عزیزان این است که برای نصب پارتیشن دوجداره حتما از نصابان مجرب و کاربلد کمک بخواهید. در ادامه به چند مورد از معایب و نقاط ضعف پارتیشن دوجداره اشاره خواهیم کرد:

  • با نصب نادرست و غیر اصولی پارتیشن دوجداره، نوردهی در فضا به درستی انجام نشده و فضا دلگیر خواهد شد.
  • اگر برای اماکن اداری و شرکت‌ها به جای پارتیشن شیشه‌ای از ام دی اف و نظایر آن استفاده کنید، میزان تعامل و ارتباطات چشمی کارمندان کاهش یافته و امکان دارد روحیه کار تیمی و… به تدریج دچار ضعف شود.
  • پارتیشن‌های دوجداره ام دی اف، چوبی، فلزی و… اگر برای مدت طولانی در مجاورت آب و رطوبت قرار داشته باشند، دچار پوسیدگی و تغییر رنگ خواهند شد.

قیمت پارتیشن دو جداره

خب تا اینجای کار دانستیم که پارتیشن دوجداره چیست و چه مزایا و معایبی دارد. حال نوبت آن است تا از عوامل تاثیر گذار بر قیمت این محصول اطلاع یابیم؛ زیرا با توجه به نوسانات نرخ ارز و مقدار مواد مصرفی و… به طور دقیق نمی‌توان قیمت پارتیشن‌‌‌ دوجداره را اعلام نمود.

به همین خاطر در ادامه به چند مورد از فاکتورهایی که تاثیر قابل توجهی بر قیمت پارتیشن دوجداره دارند، اشاره خواهیم کرد:

  • نوع متریال مصرفی (ام دی اف، فلز، شیشه، چوب و…)
  • طرح و رنگ انتخابی (به طور مثال اگر ام دی اف متریال انتخابی شما باشد، طرح پارتیشن بستگی به روکش آن خواهد داشت و در همین راستا، قسمت ام دی اف هم بسته به روکشی که دارد، متفاوت خواهد بود).
  • حق‌الزحمه نصابان
  • قیمت تزئینات اضافی نظیر پرده، کرکره و…
  • نوع یراق آلات مصرفی
  • متراژ و ابعاد پارتیشن و فضای مدنظر

جهت مشاوره رایگان و دریافت قیمت پارتیشن تماس بگیرید.

تماس
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.