معماری آترینا

آدرس:

تهران، تهرانپارس، خیابان اتحاد

تلفن:

پارتیشن بندی مطب دندانپزشکی | انواع، نحوه اجرا و آخرین قیمت

پارتیشن بندی مطب دندانپزشکی | انواع، نحوه اجرا و آخرین قیمت

پارتیشن بندی چیست؟

پارتیشن بندی به معنای استفاده از پارتیشن برای تفکیک و تقسیم محیط می باشد. در واقع پارتیشن ها در نقش دیوارهایی هستند که ارتفاع و جنس متفاوتی دارند. بدین شکل می توان فضای یکپارچه ساختمان را به بخش های کوچک و بزرگی تقسیم کرد. پارتیشن بندی مطب دندانپزشکی ، دفاتر اداری و بانک ها از جمله نمونه های متداول استفاده از پارتیشن می باشد.

جهت مشاوره رایگان و دریافت قیمت پارتیشن تماس بگیرید.

تماس

پارتیشن بندی باید بر اساس اهداف مجموعه، نیاز کارمندان و ارباب رجوع، متراژ محیط و وظایف افراد انجام شود. اگر تمامی این موارد در هنگام پارتیشن بندی مورد توجه قرار گیرند کارها سریع تر و با دقت بیشتری انجام خواهد شد. در ادامه در مورد نحوه استفاده و قیمت پارتیشن برای مطب های دندانپزشکی اطلاعات بیشتری را به شما ارائه خواهیم کرد.

چرا مطب های دندانپزشکی به پارتیشن بندی نیاز دارند؟

مطب های دندانپزشکی به صورت یکپارچه نیستند و از بخش های مختلفی تشکیل شده اند. این بخش ها باید کاملا مجزا باشند تا تداخلی در روند دندانپزشکی ایجاد نشود. اتاق معاینه، سالن انتظار، اتاق استریل و اتاق دندانپزشکی از جمله بخش های یک مطب دندانپزشکی می باشند. زمانی که فردی به مطب دندانپزشکی مراجعه می کند انتظار دارد که با حفظ حریم خصوصی و در بخشی جدا از دیگر بخش ها معاینه و درمان شود.

پارتیشن ها به خوبی تفکیک فضا و تقسیم بندی مطب دندانپزشکی را انجام می دهند و منجر به سرعت بخشیدن به امور بیماران می گردند. پارتیشن بندی در این مکان منجر به ایجاد نظم شده و از شلوغی و سر و صدا جلوگیری می کند. پارتیشن بندی مطب دندانپزشکی در بخش اتاق دندانپزشکی بیش از دیگر بخش ها به چشم می آید زیرا هر مطب از چندین اتاق دندانپزشکی برای درمان مراجعه کنندگان تشکیل شده که جدا از هم می باشند.

بهترین جنس پارتیشن برای مطب های دندانپزشکی

مواد اولیه مختلفی برای تولید پارتیشن به کار می روند. از آنجایی که مطب های دندانپزشکی محل های پر رفت و آمدی می باشند پس ماندگاری، دوام و مقاومت پارتیشن انتخابی بسیار حائز اهمیت است. پارتیشن ام دی اف، پارتیشن شیشه ای و پارتیشن ام دی اف و شیشه از جمله متریال پرطرفدار برای پارتیشن بندی در دندانپزشکی می باشند. ام دی اف سطح صاف و یکدستی دارد که در برابر نفوذ رطوبت، مایعات، حشرات و قارچ ها مقاوم است و بدین شکل بهداشت محیط حفظ خواهد شد.

این پارتیشن ها در برابر ضربه نیز مستحکم بوده و با تغییرات دما، تغییر شکل نمی دهد. تنوع طرح و رنگ پارتیشن ام دی اف بسیار زیاد می باشد و این موضوع در انتخاب نمونه مناسب با دکوراسیون مهم است. پارتیشن های شیشه ای به صورت شفاف و مات تولید می شوند و ظاهر شیک و زیبایی دارند. پارتیشن های ترکیبی ام دی اف و شیشه دارای زیبایی، دوام، مقاومت و استحکام بالایی هستند.

پارتیشن-بندی-دندانپزشکی

انواع پارتیشن برای مطب های دندانپزشکی

پارتیشن های مطب دندانپزشکی در انواع گوناگونی تولید و در بازار عرضه می شوند. در هر مطب دندانپزشکی باید از پارتیشن مناسب استفاده گردد تا بهره وری افزایش یابد. پارتیشن بندی مطب دندانپزشکی به دو صورت تک جداره و دو جداره انجام می شود و در این بخش این دو نوع پارتیشن را بررسی می کنیم.

پارتیشن تک جداره

پارتیشن تک جداره تنها از یک جداره تشکیل شده و به همین دلیل سبک است. سبک بودن این نوع پارتیشن جابجایی آن را آسان نموده و به همین دلیل برای جلوگیری از لغزش پارتیشن از ستون های مختلفی استفاده می شود. با اتکا بر این ستون ها پارتیشن به شکل ثابت در محیط قرار می گیرد و بر روی زمین نمی لغزد. تنوع طرح و مدل پارتیشن تک جداره نسبت به نوع دو جداره کمتر است.

این پارتیشن پس از نصب با اکسسوری ها و یراق آلات تزئین نمی گردد. پارتیشن تک جداره عایق خوبی برای سر و صدا نیست اما تا حدودی جلوی آن را می گیرد. قیمت این پارتیشن نسبت به نوع دو جداره کمتر است و برای افرادی که بودجه کمی دارند بسیار مناسب می باشد.

پارتیشن دو جداره

در پارتیشن دو جداره دیگر خبری از ستون های متعدد نیست زیرا وزن این پارتیشن ها بیشتر از نوع تک جداره است و به آسانی بر روی زمین قرار می گیرد. پارتیشن بندی مطب دندانپزشکی به وسیله این نوع پارتیشن انتخاب مناسبی است که دکوراسیون را زیبا و چشمگیر می کند. این نوع پارتیشن تنوع بالایی دارد و می توان از پرده کرکره در فضای بین دو جداره استفاده نمود.

در این مدل از پارتیشن می توان سیم های شبکه و کابل های مربوطه را از بین جداره ها عبور داد تا زیبایی محیط افزایش پیدا کند. تنوع این پارتیشن ها بسیار زیاد است و قیمت بالاتری نسبت به ‌نوع تک جداره دارند. پارتیشن دو جداره عایق مناسبی در برابر صدا و حرارت است و این ویژگی ها آن را به یک پارتیشن پرطرفدار تبدیل نموده است.

نحوه نصب و پارتیشن بندی مطب های دندانپزشکی

به هنگام نصب پارتیشن در مطب دندانپزشکی باید به این نکته توجه کنید که از تمامی فضا به بهترین نحو استفاده نمایید. می توانید با پارتیشن بندی، نقوص دیوارها و بخش های مختلف ساختمان را بپوشانید تا محیط زیبا و بدون نقص دیده شود. پیش از انتخاب پارتیشن به ابعاد ساختمان و ابعاد بخش های تعیین شده برای پارتیشن بندی دقت کنید.

پس از تهیه پارتیشن باید اسکلت یا بدنه اصلی را بر روی زمین قرار داده و آن را به زمین، سقف و یا دیوار پیچ کنید. سپس پنل های پارتیشن، درب و پنجره آن را در اسکلت قرار داده و از محکم بودن آن اطمینان حاصل نمایید. نصب پارتیشن ها باید با دقت و مهارت کافی انجام شود تا دوام و ماندگاری مورد انتظار را داشته باشد.

پارتیشن-بندی-مطب

قیمت پارتیشن بندی مطب دندانپزشکی

قیمت پارتیشن بندی دندانپزشکی به عوامل و فاکتورهای مختلفی بستگی دارد. جنس پارتیشن، تعداد جداره ها، ابعاد و ارتفاع آن از جمله اصلی ترین عوامل در تعیین قیمت پارتیشن دندانپزشکی هستند. شما باید با تعیین نیازها و بودجه خود تمامی فاکتورها را شخصی سازی نموده و بر اساس اهداف مجموعه دندانپزشکی خود برای آن تصمیم بگیرید.

محدودیت بودجه ممکن است انتخاب های محدودتری را در دسترس شما قرار دهد اما باید بهترین پارتیشن را از بین این گزینه ها انتخاب کنید. در بخش هایی که نیاز به سکوت بیشتری است و دکتر دندانپزشک به تمرکز نیاز دارد بهتر است که از پارتیشن دو جداره استفاده کنید. پارتیشن بندی مطب دندانپزشکی قیمت مشخصی ندارد و با تغییر هر یک از عوامل مذکور می توانید قیمت نهایی پارتیشن را تخمین بزنید و خرید آن را نهایی کنید.

جهت مشاوره رایگان و دریافت قیمت پارتیشن تماس بگیرید.

تماس
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.