تولید کابینت ام دی اف با کیفیت بالا کار دشواری است، اما گروه معماری آترینا سالهاست که موفق به انجام این کار به بهترین شکل ممکن شده است.
گروه معماری آترینا نزدیک به یک دهه است که در حوزه تولید و ساخت انواع کابینت ام دی اف و کابینت آشپزخانه به شکلی کاملا حرفه ای مشغول به فعالیت می باشد. کابینت های تولید شده توسط گروه معماری آترینا، علاوه بر کیفیت بالا، دارای قیمتی مناسب و منصفانه نیز می باشند.
کابینت های ام دی اف ساخته شده توسط گروه معماری آترینا، دارای ضمانت اصالت کالا و کیفیت بوده و در صورت درخواست خرید عمده از سمت شما مشتریان عزیز، سفارشات شما علاوه بر تهران به سایر نقاط ایران و تمامی شهرستان ها نیز قابل ارسال خواهد بود.
جهت مشاوره رایگان و دریافت قیمت کابینت تماس بگیرید.
تماسدر صورت سفارش کابینت برای 4 واحد به بالا، 10 الی 12 درصد تخفیف روی قیمت های ذیل برای مشتری اعمال می گردد.
نام محصول | قیمت هر متر مربع |
کابینت تمام ام دی اف برند تیسان | 4.290.000 تومان |
کابینت تمام ام دی اف برند ایزوفام | 4.730.000 تومان |
کابینت های گلاس ایرانی برند سیتک و پانوتک | 6.710.000 تومان |
کابینت های گلاس ترک درجه 2 یلدیز | 6.930.000 تومان |
کابینت های گلاس ترک درجه 1 AGT | 7.370.000 تومان |
کابینت نئوکلاسیک رنگ پلی اورتان | 7.920.000 تومان |
کابینت نئوکلاسیک دو رو رنگ پلی اورتان | 8.470.000 تومان |
کابینت نئوکلاسیک ام دی اف خارجی رنگ پلی اورتان | 9.240.000 تومان |
کابینت نئوکلاسیک ام دی اف خارجی رنگ دو رو پلی اورتان | 9.790.000 تومان |
کابینت طرح انزو با رنگ پلی اورتان براق | 9.570.000 تومان |
کابینت طرح انزو با رنگ پولیشی | 10.340.000 تومان |
کابینت انزو با رنگ پولیشی | 11.550.000 تومان |
کابینت تمام چوب | از 9.790.000 تومان
تا 13.200.000 تومان |
کابینت ممبران | از 5.940.000 تومان
تا 7.370.000 تومان |
هنگام خرید کابینت ام دی اف به صورت عمده از یک تولیدی کابینت، یکی از موارد مهمی که بسیاری از افراد به دنبال کسب اطلاعات درباره آن هستند، آگاهی از قیمت عمده کابینت ام دی اف می باشد.
قیمت عمده کابینت ام دی اف تحت تاثیر عوامل مختلفی می تواند متفاوت باشد. مهمترین این عوامل عبارتند از:
جهت مشاوره رایگان و دریافت قیمت کابینت تماس بگیرید.
تماسگروه معماری آترینا در سالیان اخیر خود را به عنوان بزرگترین تولید کننده کابینت در ایران معرفی کرده است، این مجموعه دارای ویژگی هایی است که آن را از سایر تولیدکنندگان کابینت متمایز کرده است، در ادامه به مرور این ویژگی ها می پردازیم.
تولید کابینت در ابعاد مختلف اهمیت زیادی برخوردار است زیرا با توجه به مکان مورد نظر باید از ابعاد خاصی برای کابینت و یا سایر محصولات مانند پارتیشن، کمد و کمد دیواری استفاده کرد و مجموعه معماری آترینا با در نظر داشتن این مورد، مطابق با نیاز مشتری و ابعاد مورد نظر وی، محصولات را به طور سفارشی تولید می نماید تا شما بتوانید محصول خاص خود را با ابعاد مشخص شده خریداری کنید.
رنگ کابینت در هر محیط، باید با توجه به نوع دکوراسیون و رنگ سایر وسایل موجود در آن مشخص شود. با توجه به گستردگی دامنه رنگ ها و تنوع زیاد آن، باید از ماده اولیه ای برای تولید کابینت استفاده شود که تمامی رنگ ها را پوشش دهد و ام دی اف از این نظر بهترین انتخاب ممکن است. پس از انتخاب نوع و سبک کابینت خود، می توانید رنگ دلخواه خود را نیز انتخاب نمایید. گروه معماری آترینا در فرآیند تولید انواع کابینت ام دی اف، قابلیت سفارشی سازی کابینت مدنظر شما را با طیف وسیعی از رنگ ها دارا می باشد.
تولید کابینت در ابعاد مختلف از اهمیت زیادی برخوردار است، زیرا با توجه به محل استفاده از کابینت، باید از ابعاد خاصی برای تولید آن استفاده کرد. گروه معماری آترینا با در نظر داشتن این مورد، مطابق با نیاز شما و ابعاد انتخابی شما، کابینت دلخواهتان را به شکل کاملا سفارشی با بهترین کیفیت تولید می نماید.
یکی از مهم ترین و پرکاربردترین بخش های آشپزخانه، کابینت می باشد که انتخاب نوع، سبک، رنگ و برند آن از اهمیت بالایی برخوردار است. برای تولید کابینت آشپزخانه مراحل مختلفی طی می شود اما آنچه اهمیت دارد این است که کابینت ساخته شده، ماندگاری، استحکام و زیبایی مورد نظر مشتریان را داشته باشد.
در صنعت تولید کابینت، افراد زیادی فعالیت دارند، به همین دلیل دانستن اطلاعاتی در مورد انواع کابینت آشپزخانه، به شما کمک می کند که بهترین و مناسب ترین کابینت را با توجه به فضای خانه خود انتخاب کنید. در ادامه انواع کابینت آشپزخانه را به شما معرفی خواهیم نمود.
کابینت مدرن نوعی کابینت آشپزخانه است که سادگی از جمله ویژگی های شاخص آن می باشد. با توجه به اینکه این کابینت، طراحی یا حکاکی خاصی ندارد، از آن می توان در هر نوع آشپزخانه ای استفاده کرد.ام دی اف به دلیل قیمت مناسب، تنوع رنگ و مدل و همچنین داشتن ماندگاری بالا، از جمله پرطرفدار ترین متریال در ساخت کابینت مدرن است.
در تولید کابینت آشپزخانه با سبک مدرن، ارتفاع کابینت ها بلند تر از کابینت های کلاسیک است و این ویژگی سبب می شود که فضای بیشتری برای جای دادن وسایل داخل کابینت داشته باشید. قیمت کابینت مدرن که معمولا در دو شکل براق و مات ساخته می شود بسیار مقرون به صرفه تر از سایر کابینت های مشابه است.
بر خلاف کابینت های مدرن، در این نوع کابینت دیگر خبری از سادگی نیست. کابینت کلاسیک دارای طرح ها و حکاکی های مختلفی می باشد و نمایی سنتی و اشرافی دارد. در ساخت این کابینت ها از حکاکی های مختلفی بر روی درب، ستون ها و دستگیره ها استفاده می شود. نکته دیگری که در مورد کابینت کلاسیک وجود دارد این است که قرینه بودن تمام قسمت های این کابینت الزامی می باشد.
کابینت کلاسیک بیشتر در آشپزخانه های بزرگ به کار می رود و برای آشپزخانه های کوچک مناسب نیست و قیمت بالاتری نسبت به کابینت مدرن دارد. مراحل ساخت و تولید کابینت آشپزخانه کلاسیک سخت تر از کابینت مدرن است، اما با این وجود اگر برای ساخت کابینت کلاسیک از ام دی اف استفاده شود، تولید آن آسان تر و حتی نسبت به چوب طبیعی پر فروش تر و پر طرفدارتر است.
کابینت نئوکلاسیک ترکیبی از دو نوع مدرن و کلاسیک است. خرید کابینت نئوکلاسیک به آشپزخانه شما ظاهری مدرن و ساده و در عین حال کلاسیک می دهد و پاسخگوی نیاز و سلیقه همه افراد به خصوص کسانی که سخت پسند هستند، نیز می باشد. خرید کابینت نئوکلاسیک به دلیل قابلیت سفارشی سازی بهتری که نسبت به سایر کابینت ها دارد، از محبوبیت بیشتری میان عموم برخوردار است. کابینت نئوکلاسیک تقارن و قرینگی کابینت های کلاسیک را حفظ کرده و بر روی آن طرح های ساده و ظریفی دیده می شود.
کابینت نئوکلاسیک از جنس های مختلفی ساخته می شود و قیمت های متفاوتی دارد اما تولید کابینت آشپزخانه نئوکلاسیک با ام دی اف و سپس پردازش طرح های سفارشی بر روی آن، قیمت پایین تری نسبت به کابینت نئوکلاسیک تمام چوب دارد و به طور کلی قیمت کابینت نئوکلاسیک از کابینت مدرن کمی بیشتر است.
کابینت تمام چوب از قدیمی ترین و گران ترین کابینت های آشپزخانه به حساب می آید. این نوع کابینت ظاهری لوکس به آشپزخانه می دهد و از چوب های مختلفی مانند درخت گردو، راش، بلوط و افرا ساخته می شود. در تولید کابینت آشپزخانه، سرعت آماده شدن کابینت بسیار مهم است اما تولید کابینت تمام چوب زمان بر می باشد و مشتری باید زمان زیادی را منتظر آماده سازی آن بماند.
این کابینت اگرچه ظاهری لوکس و اشرافی به آشپزخانه می دهد اما معایب آن باعث می شود که کمتر مورد استقبال قرار گیرد. با وجود ام دی اف و مزایای آن، تنها افرادی که به چوب طبیعی علاقه خاصی دارند و یا کسانی که از مزایای کابینت ام دی اف اطلاعی ندارند، این نوع کابینت را انتخاب می کنند. از دیگر معایب کابینت تمام چوب می توان به آسیب پذیری در برابر رطوبت و حرارت و همچنین تمیز کاری سخت آن است.
تولید کابینت ام دی اف مراحل مختلفی دارد که در ادامه قصد معرفی این مراحل به اختصار را داریم. تولید کابینت ام دی اف شامل مراحل زیر می باشد:
در ویدئوی زیر، گزیده ای از مراحل تولید کابینت را مشاهده می کنید.
در ادامه مراحل نصب کابینت ام دی اف را مورد بررسی قرار میدهیم.
اولین گام برای نصب کابینت ام دی اف نشانه گذاری روی دیوار است. برای این کار باید خطوط کاملا صاف را روی دیوار علامت گذاری کنید و سپس به سراغ سایر مراحل بروید. اگر هنگام نصب خطوط، به صاف و تراز بودن آن توجهی نکنید، در ادامه با مشکل روبرو خواهید شد.
اتصالات گوناگونی برای نصب کابینت وجود دارد اما اتصال ۴۵، اتصال ساده ای است که برای چوب و فلز مناسب می باشد. به هنگام اتصال با چوب، باید یک سطح مستطیلی با ابعاد ۱۶ در ۸۰ میلی متر نصب کنید و سپس با یک برش ۴۵ در وسط سطح، آن را به دو بخش تقسیم کرده که یک بخش آن روی خطوط رسم شده و بخش دیگر روی کابینت قرار بگیرد.
بعد از انجام دو گام قبلی به سراغ نصب کابینت ها می رویم. در ابتدا کابینت های ام دی اف زمینی را نصب کرده و با پیچ های مناسب آن را محکم و ثابت می کنیم و سپس کابینت های دیواری را بر روی دیوار فیکس می کنیم. پس از نصب هر دو نوع کابینت، تاج زیر مهتابی را نصب می نماییم.
بعد از آموزش نصب کابینت ام دی اف دیواری و زمینی ، نوبت به اندازه گیری طبقات آن می رسد. برای آنکه رگلاژکاری به درستی انجام شود باید اندازه طبقات را یک الی دو سانتی متر کوچکتر از اندازه واقعی عمق کابینت در نظر گرفت. همچنین برای اندازه گیری درب های کابینت باید به گونه ای عمل کرد که به اندازه ۴ الی ۵ میلی متر کوچکتر از عرض واقعی درب کابینت باشد.
برای اینکه این قسمت را به درستی متوجه شوید فرض کنید که کابینت شما دارای پشت عرضی به اندازه ۵۰ سانتی متر است پس عرض درب آن باید ۴۹/۵ سانتی متر باشد. برای اندازه گیری ارتفاع درب ها در ابتدا باید ثابت بودن ارتفاع درب کابینت زمینی و دیواری را در نظر داشته باشید و سپس به همان شیوه، اندازه گیری عرض آن را نیز انجام دهید.
گام بعدی نصب کابینت ام دی اف، برش زدن و چسباندن لبه کابینت با پی وی سی است. بدین منظور ابتدا نوار پی وی سی با ضخامت ۱ تا ۲ میلی متر را برش زده و از آن برای لبه چسبانی درب کابینت و نمای اپن و همچنین از نواری با ضخامت ۰/۱ برای لبه چسبانی طبقات استفاده نمایید.
پس از آماده شدن درب ها باید به فکر نصب لولا باشیم. با رعایت فاصله ۲۲ میلی متری از لبه درب، با دریل و مته گازور محل لولا را مشخص و سپس آن را نصب می کنیم. نکته قابل توجه این است که لولاهای نصب شده باید با لبه درب کابینت موازی باشند.
در گام پایانی آموزش نصب کابینت ام دی اف ، باید درب ها را با فاصله یکنواخت از هم که همان رگلاژکاری است قرار داده و سپس نصب کنید. برای نصب کابینت ام دی اف به تجهیزاتی مثل اره قطع کن، چکش بادی و اره خط زن پی وی سی نیاز است که ضمن استفاده از آن باید نکات ایمنی را رعایت فرمایید.
افرادی که قصد سفارش کابینت ام دی اف را دارند باید ابتدا مشخص کنند که کابینت را برای کدام بخش از خانه می خواهند، زیرا کابینت های ام دی اف برای آشپزخانه، دستشویی و حمام ساخته می شوند و هر کدام دارای ویژگی ها و کاربردهای خاصی هستند. انتخاب نوع کابینت باید با در نظر گرفتن سایر ویژگی های آن انتخاب گردد. اگر قصد سفارش جهت تولید کابینت دلخواهتان را دارید، بهتر است موارد زیر را قبل از سفارش ساخت، مورد توجه قرار دهید.
کابینت های ام دی اف ابعاد مختلفی دارند و به طور کلی در آشپزخانه های کوچک از کابینت هایی با ارتفاع بلندتر استفاده می گردد تا وسایل مختلف به راحتی روی آن قرار بگیرند. در آشپزخانه های بزرگ، کابینت های بالایی معمولا ارتفاع کمتری نسبت به کابینت های پایینی دارند و در سرویس های بهداشتی نیز با توجه به فضای مورد نظر باید از کابینت با ابعاد مناسب با محیط آن استفاده شود.
انتخاب رنگ یکی از مهمترین موارد قبل از خرید کابینت ام دی اف می باشد. رنگ کابینت ام دی اف طیف وسیعی دارد، اما باید با دکوراسیون و سلیقه افراد مطابقت داشته باشد. افرادی که آشپزخانه های کوچکی دارند باید از رنگ های روشن برای کابینت خود استفاده کنند تا فضا پرنور تر و بزرگتر جلوه کند و افرادی که آشپزخانه بزرگ تری دارند، محدودیتی از نظر انتخاب رنگ نداشته و با در نظر داشتن دکوراسیون و جزئیات آشپزخانه خود می توانند از رنگ مدنظرشان استفاده نمایند.
قبل از سفارش برای تولید و ساخت کابینت ، حتما باید به سبک آن توجه کنید. سبک کابینت ام دی اف از سبک خانه پیروی می کند اما به طور کلی در آشپزخانه های کوچک، بهتر است که از سبک مدرن استفاده گردد زیرا این سبک فضا را بازتر نشان می دهد و سبک کلاسیک در چنین محیطی فضا را دلگیر می کند. در آشپزخانه ها و محیط های بزرگ به راحتی می توان از یکی از سبک های کلاسیک، مدرن و نئوکلاسیک به دلخواه برای خرید کابینت استفاده کرد.
افرادی که قصد دارند برای خانه خود کابینت ام دی اف سفارش دهند، باید با مجموعه معماری آترینا تماس بگیرند تا سبک، مدل، رنگ، طرح و ابعاد کابینت مد نظرشان را پس از مشورت با کارشناسین ما انتخاب نمایند.
زمان ساخت کابینت به عوامل مختلفی بستگی دارد و یکی از این عوامل نوع سبک کابینت انتخابی می باشد. معمولا کابینت های کلاسیک نیاز به زمان بیشتری برای ساخته شدن دارند و کابینت های مدرن سریع تر آماده می شوند. البته طرح و مدل انتخابی نیز بر مدت زمان تولید کابینت اثر می گذارد و کابینت هایی که طرح های ساده و کمی دارند، در مدت زمان کوتاه تری ساخته می شوند.
ابعاد کابینت و تعداد آنها سبب کوتاه یا طولانی شدن زمان ساخت و تولید کابینت می گردد. به طور کلی کابینت هایی با ابعاد بزرگ و تعداد بیشتر، زمان بیشتری برای ساخته شدن نیاز دارند. علاوه بر این، نوع روکش انتخابی و رنگ مورد نظر نیز در روند ساخت کابینت موثر است. بعضی از روکش ها و رنگ ها نیاز به زمان بیشتری برای خشک شدن دارند و مراحل تولید و پردازش کابینت را به تاخیر می اندازند.
یک تیم عالی، حرفه ای و درجه یک
سپاسگزاریم، خوشحالیم که رضایت شما رو جلب کردیم.