معماری آترینا

اندازه گیری کابینت ام دی اف | آموزش کامل و جامع از 0 تا 100

اندازه گیری کابینت ام دی اف | آموزش کامل و جامع از 0 تا 100

اندازه گیری کابینت ام دی اف

یکی از مهم ترین بخش های آشپزخانه که تاثیر زیادی بر زیبایی آن دارد، کابینت است. کابینت ها علاوه بر اینکه وسایل زیادی را در خود جای می دهند، بر زیبایی دکوراسیون داخلی هم تاثیر می گذارند. کابینت ام دی اف از جمله پرطرفدارترین کابینت ها از نظر مشتریان است که با توجه به سلایق افراد و محیط، مدل و اندازه های گوناگونی دارد. اندازه گیری کابینت ام دی اف برای طراحی و ساخت و تولید کابینت به شکلی اصولی، بسیار با اهمیت است.

جهت مشاوره رایگان و دریافت قیمت کابینت ام دی اف تماس بگیرید.

تماس

اگر اندازه های کابینت قبلی خود را می دانید و فکر می کنید دیگر کار تمام است باید دست نگه دارید! برای سفارش کابینت ام دی اف جدید، باید مجددا اندازه گیری هایی داشته باشید و با در نظر گرفتن محدودیت ها و فضای آشپزخانه، سفارش خود را ثبت کنید. ما در این مقاله از وبلاگ معماری آترینا ابتدا تا انتهای اندازه گیری کابینت ام دی اف را به شما آموزش می دهیم.

چگونه آشپزخانه خود را اندازه گیری کنیم؟

برای اینکه بتوانید آشپزخانه خود را اندازه بگیرید، به یک مداد، متر و کاغذ شطرنجی نیاز دارید. با دقت تمام مراحلی که در ادامه می گوییم را انجام دهید، چون اگر اندازه ای را اشتباه ثبت کنید، کابینت های ساخته شده دچار نقص خواهند بود و شاید دیگر قابل نصب و استفاده در آشپزخانه شما نباشند.

مرحله اول: ترسیم نقشه کف آشپزخانه

در ابتدا نقشه کف آشپزخانه را روی کاغذ شطرنجی ترسیم کنید و محل دقیق درب، پنجره، لوله های گاز و آب، کلید و پریزها و سایر جزییات را مشخص کنید. طرح و شکل چیدمان کابینت خود را بر روی این نقشه ترسیمی، تعیین کنید. اگرچه برای ترسیم این نقشه نیازی به دقیق بودن اندازه ها نیست اما باید به گونه ای واضح باشد که در ادامه برای اندازه گیری کابینت ام دی اف ، شما را سردرگم نکند.

نقشه کف آشپزخانه

مرحله دوم: اندازه گیری افقی آشپزخانه

شما اکنون طرح اولیه آشپزخانه خود را رسم کرده اید و حال باید اندازه گیری دقیق خود را آغاز کنید. نکته قابل توجه این است که برای اندازه گیری های خود از یک مقیاس استفاده نمایید. برای اینکه از اندازه های ثبت شده اطمینان حاصل شود، بهتر است پس از اندازه گیری، مجددا کار خود را تکرار کنید. برای اندازه گیری افقی آشپزخانه، موارد زیر را در نظر داشته باشید:

۱- اندازه کل دیوار

از یک گوشه دیوار، کار خود را آغاز و در جهت عقربه های ساعت حرکت کنید. از یک سو به سویی دیگر بروید و کاری به وسایل قرار گرفته در آنجا نداشته باشید. بهترین کار این است که برای هر دیوار عددی در نظر بگیرید تا بعدا به آسانی به اندازه های آن دسترسی داشته باشید.

۲- اندازه درب ها و بخش های کوچکتر

پس از اندازه گیری دیوارها، هر دیوار را به بخش های کوچکتری تقسیم کنید. به طور مثال اگر پنجره ای بر روی دیوار نصب شده، از گوشه دیوار تا پنجره اندازه بگیرید و عدد آن را ثبت کنید.  به این موضوع دقت کنید که تمامی قسمت های پنجره مانند لبه ها و درب ها را به درستی اندازه بگیرید و اگر درب پنجره بازشو و یا ثابت است، حتما یادداشت کنید. تمامی این مراحل را با دقت انجام دهید زیرا برای اندازه گیری کابینت ام دی اف ، این نکات و مراحل بسیار با اهمیت هستند.

مرحله سوم: اندازه گیری عمودی آشپزخانه

برای اندازه گیری عمودی آشپزخانه باید ابتدا از کف تا پایین پنجره، از پایین پنجره تا بالای آن و سپس از بالای پنجره تا سقف را اندازه بگیرید. اگر سقف آشپزخانه شما از نوع کاذب است، حتما ارتفاع و عمق سقف کاذب را هم یادداشت کنید. در اندازه گیری عمودی آشپزخانه اگر در سقف و دیوار، بازشو وجود دارد؛ حتما در سه نقطه مختلف، اندازه گیری خود را تکرار کنید.

اندازه گیری آشپزخانه

مرحله چهارم: مشکلات و موانع آشپزخانه

برای اندازه گیری کابینت ام دی اف ، باید تمام موانع مانند: رادیاتور، لوله، دریچه و یا حفره های موجود در آشپزخانه یادداشت شوند زیرا در زمان نصب کابینت، این موانع قابل حذف نیستند. یکی از موانعی که معمولا برای نصب کابینت زمینی وجود دارد، رادیاتور و یا پکیج در آشپزخانه است. تمامی موانع را بر روی نقشه ترسیم شده، علامت بزنید زیرا در صورت عدم انجام این کار ممکن است آن را فراموش کنید.

مرحله پنجم: لوازم خانگی موجود در آشپزخانه

پس از انجام مراحل قبلی، اکنون به سراغ مرحله پنجم می رویم. در این مرحله شما باید لوازم خانگی اصلی آشپزخانه، وسایل گرمایشی و تهویه هوا و همچنین هر وسیله دیگری که پس از نصب کابینت در آشپزخانه قرار می دهید، یادداشت کنید و محل آن را روی نقشه علامت بزنید.

به این نکته توجه کنید که لوازم خانگی اصلی، باید به امکاناتی مانند لوله آب، لوله گاز و پریز برق نزدیک باشند. پس به هنگام مشخص کردن جای این وسایل، حتما محل امکانات مورد نیاز آن ها را در نظر داشته باشید.

مرحله ششم: نقشه اصلی چیدمان آشپزخانه

اکنون نقشه ترسیمی شما کامل است و برای آنکه از اندازه های ثبت شده اطمینان حاصل کنید، بار دیگر مجددا اندازه گیری ها را تکرار کنید اما اگر در حین اندازه گیری دو بار این کار را انجام داده اید، نیازی به تکرار آن نیست. حال که از فضای در دسترس خود آگاهی دارید می توانید طراحی کابینت ام دی اف خود را آغاز کنید.

انتخاب کابینت ام دی اف به سلیقه، نیاز و محیط آشپزخانه شما بستگی دارد اما در حین طراحی کابینت خود، به اندازه وسایل اصلی آشپزخانه هم دقت کنید تا بعد با مشکلی روبرو نشوید.

مرحله هفتم: انتخاب کابینت ام دی اف آشپزخانه

اکنون می توانید با توجه به نقشه ترسیمی و اندازه های یادداشت شده، اندازه گیری کابینت ام دی اف خود را انجام دهید و تعداد آن را مشخص کنید. تعداد کابینت های آشپزخانه بستگی به محیط و نیاز شما دارد اما به سادگی و با چیدمان درست می توانید از کابینت های خود بهترین بهره را ببرید.

کابینت ام دی اف آبی

بهترین روش اندازه گیری کابینت ام دی اف آشپزخانه

هفت مرحله ای که در قسمت های قبلی به شما آموزش دادیم، بهترین روش برای اندازه گیری کابینت ام دی اف می باشد و اگر یک مرحله با سهل انگاری انجام شود، اندازه های خروجی دقیق نبوده و برای انتخاب و سفارش کابینت با مشکلاتی روبرو خواهید شد.

اگر شما هم قصد سفارش و یا خرید کابینت ام دی اف دارید بهتر است با توجه به آموزش های گفته شده در این مقاله، اندازه های لازم را ثبت و کابینت مورد نظر برای منزلتان را انتخاب کنید.

جهت مشاوره رایگان و دریافت قیمت کابینت ام دی اف تماس بگیرید.

تماس
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.