معماری آترینا

آدرس:

تهران، تهرانپارس، خیابان اتحاد

تلفن:

هزینه بازسازی خانه کلنگی چقدر است؟ | آخرین قیمت سال 1403

هزینه بازسازی خانه کلنگی چقدر است؟ | آخرین قیمت سال 1403

هزینه بازسازی خانه کلنگی

بزرگ ترین دغدغه افرادی که می خواهند منزل کلنگی خود را بازسازی کنند، مربوط به هزینه ها می باشد زیرا با توجه به محدودیت افراد در میزان بودجه، نگرانی نیمه کار ماندن بازسازی وجود دارد. هزینه بازسازی خانه کلنگی باید به گونه ای در نظر گرفته شود که کار با کمترین هزینه و بالاترین کیفیت به اتمام برسد. اگر شما هم قصد بازسازی منزل کلنگی خود را دارید پس باید برآورد هزینه های بازسازی را مطابق با تغییرات مورد نظر خود، به دست آورید.

جهت مشاوره رایگان و دریافت قیمت بازسازی منزل تماس بگیرید.

تماس

بازسازی منزل کلنگی شامل بخش های مختلفی است که می توان به بازسازی سرویس بهداشتی، آشپزخانه، پذیرایی، اتاق ها و سایر قسمت های خانه اشاره کرد. عوامل مختلفی بر هزینه بازسازی خانه کلنگی تاثیرگذار است و مدیریت این هزینه ها اهمیت ویژه ای دارد. در این مقاله به بررسی این عوامل می پردازیم تا شما بتوانید برآورد هزینه بازسازی منزل خود را به درستی انجام دهید.

عوامل موثر بر هزینه بازسازی خانه کلنگی

بازسازی منزل کلنگی با توجه به فرسوده بودن بافت تمامی قسمت های خانه با بازسازی سایر خانه ها متفاوت است. در این قسمت مهم ترین عوامل تاثیرگذار بر هزینه بازسازی خانه های کلنگی را بررسی می کنیم.

۱- هزینه پیمانکار

در مرحله اول بازسازی خانه ویلایی قدیمی باید هزینه انتخاب پیمانکار را در نظر داشته باشید زیرا ساختمان کلنگی فرسودگی زیادی دارد و تمامی مراحل بازسازی باید زیر نظر پیمانکار ماهر انجام شود تا از خطرات احتمالی جلوگیری شود.

۲- هزینه سبک بازسازی

هزینه بازسازی ساختمان کلنگی با توجه به نوع سبک بازسازی متغیر است. سبک مدرن که امروزه طرفداران زیادی دارد، به سادگی معروف است. این سادگی به معنای عدم استفاده از المان هایی با طرح های پیچیده و نقش و نگارهای سخت و دشوار است. در سبک کلاسیک برعکس سبک مدرن طرح های پر نقش و نگار به میزان زیادی استفاده می شود و به همین دلیل بازسازی خانه به سبک کلاسیک هزینه بیشتری نسبت به سبک مدرن دارد.

۳- هزینه تخریب خانه

در برآورد هزینه بازسازی خانه کلنگی باید هزینه تخریب نیز در نظر گرفته شود زیرا کل بافت خانه فرسوده است و حتما باید تخریب صورت گیرد تا بازسازی به درستی انجام شود. این مرحله بسیار حساس است و نیاز به دقت بالایی دارد زیرا هرگونه اشتباهی در این مرحله می تواند باعث بروز خطرات جبران ناپذیری گردد.

۴- هزینه بازسازی آشپزخانه

در هر خانه ای آشپزخانه بخش مهمی به حساب می آید و افراد خانواده بخش هایی از روز را در آن سپری می کنند و بازسازی آن نیز نقش مهمی در جذابیت خانه دارد. هزینه بازسازی آشپزخانه با توجه به متراژ آشپزخانه، جزییات و تغییراتی که در نظر دارید، متفاوت است.

بازسازی آشپزخانه شامل تعویض یا تغییر کابینت ها، کاشی ها، سرامیک کف، شیرآلات، سینک ظرفشویی، گچکاری، نقاشی و رنگ آمیزی سقف می باشد و هزینه هر کدام نیز متفاوت است زیرا هر فردی با توجه به بودجه و علاقه خود از متریال و مصالح مختلفی استفاده می نماید.

۵- هزینه بازسازی سرویس بهداشتی

بازسازی سرویس بهداشتی نیز هزینه های متغیری را به دنبال دارد و شامل هزینه لوله کشی، عایق بندی کف و دیوارها، نصب کاشی و سرامیک، تعویض روشویی، تعویض کابینت دستشویی، تعویض شیرآلات، برق کشی و گچکاری می باشد البته هزینه تمامی این موارد با توجه به مصالح متغیر است. برای انتخاب مصالح لازم برای بازسازی سرویس بهداشتی باید همه چیز مطابق با نظر کارفرما انجام شود تا بعدا نارضایتی وی را در پی نداشته باشد.

۶- هزینه بازسازی پذیرایی

پذیرایی در برآورد هزینه بازسازی خانه کلنگی بخش کم هزینه ای می باشد زیرا می توان آن را به صورت یکپارچه ساخت و با تزیینات اندکی زیبایی آن را افزایش داد.  استفا‌ده از کاغذ دیواری، استفاده از نورپردازی های متعادل و مناسب، تعویض مبلمان و پرده ها و استفاده از کتابخانه و دکوری ها نقش بسزایی در بازسازی پذیرایی دارد. ممکن است شما تنها بخشی از این موارد را برای خانه خود انتخاب نمایید و متناسب با بودجه خود تصمیم بگیرید.

۷- هزینه بازسازی اتاق ها

تعداد اتاق های هر خانه با توجه به متراژ آن متفاوت است. هزینه بازسازی اتاق ها به متراژ، رنگ آمیزی دیوارها، کاغذ دیواری ، کمد دیواری و سایر مواردی که در بازسازی آن به کار برده می شود بستگی دارد.

۸- سایر هزینه های بازسازی

هزینه های بازسازی خانه کلنگی علاوه بر موارد گفته شده شامل برق کشی، بازسازی نمای ساختمان، بازسازی پارکینگ و انباری، بازسازی حیاط یا تراس، بازسازی سقف و کف و دیوارها می باشد. به طور کلی هزینه  بازسازی خانه کلنگی متغیر است زیرا متراژ، متریال و تغییرات خانه ها متفاوت هستند.

جزئیات تاثیر گذار بر هزینه بازسازی خانه کلنگی

هزینه بازسازی خانه کلنگی

۱- نورپردازی

نورپردازی در همه خانه ها اهمیت دارد زیرا زمانی که نور خانه به اندازه کافی باشد، زیبایی آن بیشتر شده و بزرگتر دیده می شود. بهتر است که استفاده از نور خورشید به حداکثر برسد و در صورت وجود محدودیت باید لامپ های مناسب جهت نورپردازی فراهم گردد.

۲- شلف

شلف ها در مدل ها و طرح های مختلفی ساخته می شوند و زمانی که روی دیوار نصب می گردند، زیبایی خاصی به خانه می بخشند و در عین حال فضای کمی را اشغال می کنند. در بازسازی خانه کلنگی می توان این مورد را نیز اضافه نمود زیرا هزینه بازسازی را به میزان قابل توجهی افزایش نمی دهد.

۳- باغچه

با استفاده از باغچه های گل و گیاه در ورودی ساختمان، جلوه ویژه ای به خانه بخشیده می شود و افرادی که وارد خانه می شوند حس خوبی دریافت می نمایند.

۴- آینه و لامپ های تزئینی

آینه ها و لامپ های تزئینی قیمت بالایی ندارند اما سبب درخشش بیشتر خانه می شوند و می توان از آنها در بخش های مختلف خانه متناسب با دکوراسیون انتخابی، بهره برد.

هزینه بازسازی خانه کلنگی چقدر است؟

پیمانکاری که انجام بازسازی را بر عهده گرفته است باید هزینه بازسازی خانه کلنگی را در هر بخش بررسی کند و سپس کارفرما را در جریان کار قرار دهد تا کارفرما متناسب با بودجه خود برای نهایی کردن بازسازی تصمیم گیری کند. کارفرما نیز باید با توجه به بودجه خود، اولویت بندی لازم را انجام داده و تمامی آنچه انتظار دارد را به پیمانکار اعلام نماید.

در واقع نمی توان هزینه ثابتی را برای تمامی خانه ها در نظر داشت و باید به همه فاکتورهای مذکور توجه شود تا برآورد هزینه بازسازی به درستی انجام گردد. بودجه نقش مهمی در میزان بازسازی خانه دارد پس باید به روشنی مشخص گردد و اگر  که در این زمینه دغدغه هایی دارید حتما باید از مشاوره افراد متخصص  استفاده نمایید.

جهت مشاوره رایگان و دریافت قیمت بازسازی منزل تماس بگیرید.

تماس
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.