معماری آترینا

مراحل ساخت کابینت ام دی اف از 0 تا 100 | گروه معماری آترینا

مراحل ساخت کابینت ام دی اف از 0 تا 100 | گروه معماری آترینا

مراحل ساخت کابینت ام دی اف

امروزه کابینت از ملزومات بسیار مهم هر آشپزخانه ای محسوب می شود، چرا که لوازم مختلف آشپزخانه را باید در خود جای دهد. علاوه بر این، کابینت ها نقش بسیار مهمی در نظم و زیبایی آشپرخانه ایفا می کنند. ساخت و نصب کابینت، یک کار تخصصی است و ابزارها و اصول خاص خود را می طلبد. کابینت ها انواع مختلفی دارند، اما از آنجایی که در  حال حاضر، ام دی اف پرکاربردترین آنهاست، در ادامه قصد داریم تا به بررسی 0 تا 100 مراحل ساخت کابینت ام دی اف به طور کامل بپردازیم.

جهت مشاوره رایگان و دریافت قیمت کابینت ام دی اف تماس بگیرید.

تماس

کابینت ام دی اف (MDF) چیست؟

کابینت انواع مختلفی دارد، اما پرکاربردترین و محبوب ترین آن کابینت ام دی اف می باشد. ام دی اف مخفف عبارت Medium density fiberboard به معنای تخته فیبری با چگالی متوسط است. ام دی اف نوعی  فرآورده چوبی است که به شیوه ای خاص تولید می شود. برای تولید کابینت ام دی دف، تکه های نرم و سخت چوب را با موم و کمی رزین مخلوط کرده و سپس آن ها را تحت فشار و حرارت قرار می دهند.

پیش از اینکه در خصوص مراحل ساخت کابینت ام دی اف صحبت کنیم، شاید بد نباشد ابتدا به علت محبوبیت این نوع کابینت ها نیز اشاره نماییم. ام دی اف نوعی چوب است که مقاومت بسیار مناسبی در برابر ضربه و فشار دارد، دچار فرسودگی و خوردگی نمی شود، پاک کردن آن بسیار راحت بوده و حتی در مواقعی می توان آن را شستشو داد. وجود این همه مزایا، در کنار قیمت مناسب آن، از کابینت ام دی اف یک محصول پرطرفدار ساخته است.

وسایل مورد نیاز برای ساخت کابینت ام دی اف

اگر علاقه مند به کسب اطلاعات در خصوص مراحل ساخت کابینت ام دی اف هستید، پیش از هر چیز ابتدا باید ابزارهای ساخت آن را بشناسید. از مهمترین این ابزارها، می توان به دستگاه دور کن اشاره کرد. این دستگاه شامل یک میز و اره بوده و از آن برای برش دادن کابینت ها استفاده می شود. در کنار این ابزار، حضور یک دستگاه سی ان سی می تواند به ایجاد طرح های مختلف بر روی کابینت کمک کند.  اره چکشی و یا اره عمود هم، دیگر ابزار مورد نیاز برای ساخت کابینت ام دی اف است.

وجود یک دستگاه لبه چسبان پی وی سی به هنگام نصب کابینت نیز ضروری است، چرا که به کمک این دستگاه می توان لبه های خشن و زبر کابینت ساخته شده را به کمک روکش پوشاند. از دیگر وسایل مورد نیاز جهت ساخت کابینت ام دی اف هم می توان به دریل، متر، میخکوب، منگنه کوب و موارد این چنینی اشاره کرد.

وسایل مورد نیاز برای ساخت کابینت ام دی اف

مراحل ساخت کابینت ام دی اف

پس از شناخت نسبی ابزارهای مورد نیاز جهت تولید کابینت ام دی اف، حال قصد داریم تا شما را با مراحل ساخت کابینت ام دی اف آشنا سازیم. این مراحل به ترتیب زیر می باشند:

اندازه گیری فضای آشپزخانه

پیش از اقدام به ساخت کابینت، لازم است قسمت هایی که قرار است در آنجا کابینت نصب شود را مشخص کرده و اندازه گیری کنید. برای این کار، باید نکاتی مانند محل قرار گیری گاز و یخچال، هود، دودکش و دیگر لوازم آشپزخانه و انشعابات لوله های گاز و آب، را مد نظر قرار دهید. بهتر است در محل قرارگیری ظرفشویی و لباسشویی حدود 60 سانتی متر فضای خالی اختصاص دهید. سپس باید به صورت دقیق، اندازه محل هایی که کابینت های ام دی اف قرار است در آن جاها نصب شوند را اندازه گیری کنید.

طراحی کابینت

بعد از آنکه طرح مورد نظر برای کابینت انتخاب شد و در اختیار کابینت ساز قرار گرفت، او به کمک نرم افزارهای طراحی مانند تری دی مکس و یا اتوکد شروع به پیاده سازی این طرح در فضای مورد نظر خواهد کرد. در این مرحله باید نوع سیستم آشپزخانه (راهرویی، U شکل، V شکل و … ) مشخص شود. به یاد داشته باشید که بعد از طراحی کابینت امکان تعویض آن طرح وجود ندارد. پس باید نهایت دقت را در انتخاب طرح مورد نظر به خرج داد.

کابینت ام دی اف تولید

مشخص کردن نوع مصالح و رنگ مورد نیاز

پس از آن که مراحل قبلی تمام شد، حالا زمان آن رسیده تا مصالح مورد نیاز برای ساخت کابینت ام دی اف مشخص شود. در این قسمت بسته به سایز، طرح و مدل انتخابی کابینت، از مواد و مصالح مختلفی استفاده می شود. به یاد داشته باشید که در فرآیند تولید کابینت، مصالح نقش بسیار مهمی دارند و حتما باید از مواد باکیفیت و بادوام باشند تا سلامتی کابینت های ساخته شده را تضمین کنند. همچنین در این مرحله، مشتری رنگ کابینت ها را بسته به سلیقه خود و از روی کاتالوگ هایی که در اختیارش قرار می گیرد، انتخاب می کند.

مشخص کردن اندازه برش ها

یکی از مهمترین مراحل ساخت کابینت ام دی اف ، مشخص کردن اندازه برش هایی است که باید بر روی ورق های ام دی اف ایجاد شود. بسته به زمینی یا دیواری بودن کابینت، این برش ها می توانند متفاوت باشند. امروزه برای ساخت کابینت های ام دی اف زمینی، از لبه های گرد استفاده می کنند. این لبه ها دارای 60 سانتی متر عرض، 56 سانتی متر عمق و 72 سانتی متر ارتفاع هستند. این اندازه ها برای کابینت هایی که به صورت دیواری نصب می شوند به ترتیب 70، 90 و 30 تا 35 سانتی متر خواهد بود.

لبه چسبانی

لبه چسبانی، بیشتر حالت زیبایی و محافظت از لبه ها را به عهده دارد. برای این منظور از نوارهایی با سایزهای مختلف استفاده می کنند تا از لبه های کابینت ها در برابر ساییدگی و نفوذ آب محافظت شود.

سوراخ کردن قطعات

حال که مراحل ساخت کابینت ام دی اف به بخش پایانی خود نزدیک می شود، باید سوراخ هایی را برای قرار دادن کابینت ها روی دیوار ایجاد کرد. این سوراخ ها به منظور نصب ریل و متصل کردن بدنه و سایر موارد ایجاد می شوند. در صورتی که این مرحله به خوبی و با دقت کافی انجام شود، باعث محکم ماندن کابینت در جای خود و حفظ امنیت محیط آشپزخانه خواهد شد.

مونتاژ

مراحل ساخت کابینت ام دی اف با مونتاژ کردن قطعات به پایان می رسد. این مرحله دقت زیادی را می طلبد، چرا که هر گونه بی دقتی، تاثیر زیادی بر زیبایی کابینت های نصب شده دارد.

ساخت کابینت

نصب کابینت

پس از مونتاژ، مراحل ساخت کابینت ام دی اف به اتمام رسیده و نوبت نصب کابینت ام دی اف می باشد.

جهت مشاوره رایگان و دریافت قیمت کابینت ام دی اف تماس بگیرید.

تماس
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.