کابینت آشپزخانه، مهم ترین بخش آشپزخانه است که توجه مخاطب را در بدو ورود به آشپزخانه جلب می کند. با توجه به نظر و سلیقه مشتریان، کابینت ام دی اف از سایر کابینت های آشپزخانه طرفداران بیشتری دارد. از آنجایی که نصب کابینت ها باید با دقت انجام شود، پس آموزش نصب کابینت ام دی اف موضوعی مهم است که باید آن را یاد گرفت و به درستی اجرا کرد.
جهت مشاوره رایگان و دریافت قیمت کابینت ام دی اف تماس بگیرید.
تماساگر شما هم خرید کابینت ام دی اف را برای آشپزخانه خود انتخاب کرده اید و یا قصد دارید سفارش ساخت یا تولید کابینت خود را به یک شرکت معتبر ارائه دهید،اما هنوز روش نصب آن را نمی دانید، نگران نباشید! چرا که در ادامه آموزش نصب کابینت ام دی اف و نکات نگهداری از آن را به شما ارائه می دهیم.
اولین گام برای نصب کابینت ام دی اف نشانه گذاری روی دیوار است. برای این کار باید خطوط کاملا صاف را روی دیوار علامت گذاری کنید و سپس به سراغ سایر مراحل بروید. اگر هنگام نصب خطوط، به صاف و تراز بودن آن توجهی نکنید، در ادامه با مشکل روبرو خواهید شد.
اتصالات گوناگونی برای نصب کابینت وجود دارد اما اتصال ۴۵، اتصال ساده ای است که برای چوب و فلز مناسب می باشد. به هنگام اتصال با چوب، باید یک سطح مستطیلی با ابعاد ۱۶ در ۸۰ میلی متر نصب کنید و سپس با یک برش ۴۵ در وسط سطح، آن را به دو بخش تقسیم کرده که یک بخش آن روی خطوط رسم شده و بخش دیگر روی کابینت قرار بگیرد.
بعد از انجام دو گام قبلی به سراغ نصب کابینت ها می رویم. در ابتدا کابینت های ام دی اف زمینی را نصب کرده و با پیچ های مناسب آن را محکم و ثابت می کنیم و سپس کابینت های دیواری را بر روی دیوار فیکس می کنیم. پس از نصب هر دو نوع کابینت، تاج زیر مهتابی را نصب می نماییم.
بعد از آموزش نصب کابینت ام دی اف دیواری و زمینی ، نوبت به اندازه گیری کابینت ام دی اف می رسد. برای آنکه رگلاژکاری به درستی انجام شود باید اندازه طبقات را یک الی دو سانتی متر کوچکتر از اندازه واقعی عمق کابینت در نظر گرفت. همچنین برای اندازه گیری درب های کابینت باید به گونه ای عمل کرد که به اندازه ۴ الی ۵ میلی متر کوچکتر از عرض واقعی درب کابینت باشد.
برای اینکه این قسمت را به درستی متوجه شوید فرض کنید که کابینت شما دارای پشت عرضی به اندازه ۵۰ سانتی متر است پس عرض درب آن باید ۴۹/۵ سانتی متر باشد. برای اندازه گیری ارتفاع درب ها در ابتدا باید ثابت بودن ارتفاع درب کابینت زمینی و دیواری را در نظر داشته باشید و سپس به همان شیوه، اندازه گیری عرض آن را نیز انجام دهید.
گام بعدی نصب کابینت ام دی اف، برش زدن و چسباندن لبه کابینت با پی وی سی است. بدین منظور ابتدا نوار پی وی سی با ضخامت ۱ تا ۲ میلی متر را برش زده و از آن برای لبه چسبانی درب کابینت و نمای اپن و همچنین از نواری با ضخامت ۰/۱ برای لبه چسبانی طبقات استفاده نمایید.
پس از آماده شدن درب ها باید به فکر نصب لولا باشیم. با رعایت فاصله ۲۲ میلی متری از لبه درب، با دریل و مته گازور محل لولا را مشخص و سپس آن را نصب می کنیم. نکته قابل توجه این است که لولاهای نصب شده باید با لبه درب کابینت موازی باشند.
در گام پایانی، نوبت به آموزش نصب درب کابینت ام دی اف ، باید درب ها را با فاصله یکنواخت از هم که همان رگلاژکاری است قرار داده و سپس نصب کنید. برای نصب کابینت ام دی اف به تجهیزاتی مثل اره قطع کن، چکش بادی و اره خط زن پی وی سی نیاز است که ضمن استفاده از آن باید نکات ایمنی را رعایت فرمایید.
۱- درب های کابینت را بیش از اندازه باز نکنید و به هنگام بستن، از کوبیدن محکم آن خودداری کنید زیرا دچار افتادگی و تغییر شکل می گردد.
۲- از لولایی متناسب با درب کابینت استفاده کنید زیرا اگر لولا متناسب با وزن درب نباشد، باعث افتادگی درب می شود.
۳- برای آنکه به کشوها آسیبی وارد نشود، از ریل های مناسب استفاده کنید تا هنگام بیرون کشیدن و بستن به راحتی حرکت کنند.
۴- اگر کشو به راحتی داخل نمی شود از ایجاد فشار بر آن خودداری کنید. ابتدا کشو را بیرون آورده و سپس پیچ های ریل ها را بررسی کنید. اگر پیچی باز شده بود آن را ببندید و به آسانی کشو را در جای خود قرار دهید.
۵- برای اینکه کابینت توان تحمل فشارهای زیاد را داشته باشد، از پایه های فلزی برای کف آن استفاده کنید.
۶- در قسمت آموزش نصب کابینت ام دی اف گفتیم که از نوارهایی متناسب با هر قسمت از کابینت برای چسباندن لبه ها استفاده کنید. نوارهای ABS در حال حاضر از مرغوب ترین نوارهای موجود در بازار هستند.
۷- برای اینکه اطمینان حاصل کنید که کابینت های نصب شده، درست در جای خود قرار گرفته اند باید هر کابینت را به صورت جداگانه از یک قطر به قطر دیگر اندازه بزنید و اگر عددها مساوی بودند و یا تا ۲ میلی متر خطا داشتند، کابینت شما درست نصب شده است.
۱- وسایل سنگین را به مدت طولانی در کابینت قرار ندهید و کابینت را به اندازه پر کنید تا کابینت قوس پیدا نکند.
۲- دور سینک و گازهای تو کار را با چسب آب بندی بپوشانید تا به صفحات کابینت آسیبی نرسد.
۳- در صورت خراب شدن نوار لبه ها، آن را تعویض کنید.
۴- زیر کابینت را تمیز کنید تا مورچه ها و حشرات در داخل کابینت نفوذ نکنند و برای تمیز کردن کابینت ام دی اف از آب استفاده نکنید.
۵- از نشستن و پریدن روی کابینت ام دی اف خودداری کنید چون احتمال شکستن آن بر اثر فشار وجود دارد.
۶- به هنگام کنده شدن روکش کابینت، برای تعمیر آن سریعا اقدام کنید تا آب به داخل آن نفوذ پیدا نکند.
جهت مشاوره رایگان و دریافت قیمت کابینت ام دی اف تماس بگیرید.
تماس